Marcall pc játék bemutatásai

Pc játékokat fogok bemutatni hogy tudjátok mi a király!!!!

Címkék

! (3) bizarr (2) blog (7) cabal (1) cristo (1) első (1) fraps (1) games (1) gond (2) hack (1) hormarcall (2) jatekok (7) kép (1) life (1) marcall (5) megnyilt (1) monte (1) online (1) pc (7) pop (1) popsztarok (1) rpg (2) szar (1) szomorú (1) vicces (3) videó (5) youtube (1) Címkefelhő

Linkblog

Utolsó kommentek

  • Marcall: Sztem egy rossz játék pedig jónak igérkezett. Mivel a windows-os hiba miatt ujra kellett telepíten... (2008.07.10. 15:11) Itt az első videóm!!!
  • Sonny_X: amugy nem te csináltad a kisjátékok vidókat? (2008.07.10. 14:08) Itt az első videóm!!!
  • Hormarcall: Igeeen! Az első vidi! Végre megérkezeet! Nekem is kellene bemutatkozó vidii! Ahoz kéne mikrofon+vá... (2008.07.10. 13:44) Itt az első videóm!!!
  • Sonny_X: azt nem tudom, hogy szerinted a játék jó vagy rossz? mert egy szóval se említted hogy milyen pedig... (2008.07.10. 13:07) Itt az első videóm!!!
  • Sonny_X: videoplayert használd (2008.07.08. 19:16) Gond van!!!!!
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • Marcall: Sztem egy rossz játék pedig jónak igérkezett. Mivel a windows-os hiba miatt ujra kellett telepíten... (2008.07.10. 15:11) Itt az első videóm!!!
  • Sonny_X: videoplayert használd (2008.07.08. 19:16) Gond van!!!!!

Archívum

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Hormarcall és a Sacred

2008.07.05. 17:07 :: Marcall

Itt vagyok én, Hormarcall és bemutatkozásul hoztam egy jó rpg-t a Sacredet.
Lesz itt jó sok végigjátszás meg tárgyleírás, de nézzünk mondjuk pár nagyon hülye esetet.

Például: Dark elf, vagy wood elf karaktert kezdünk, és van pár eleindar of dark elves nevű ellenségünk.
Ha lemagyarítjuik ez dark elf ivadék. eleindar=ivadék?

Egy másik poén: a bravefall városától északra élő dark elf faj MAGYAR neve: sötét elf sorvadék! ezen lehet röhögni!

Következik egy nagyon hasznos bug. A játékban mindössze 12 sárkány( nem a repülő gyík ) található, ezeknek nagy a szintük, az erejük, és az ellenállóképességük. Veszélyes ellnfelek min. 20db életttöltő és 15-ös szint nélkül sehova. karomcsapásuk nem erős, de halálos a tűz fújásuk. A bug az, hogy ha kiállunk ellene,és szemből vágjuk nem fúj tüzet. Így a helyes mód az, hogy megöljük a gyenge segítőtársait, majd vágjuk, mint állat.

FIGYELMEZTETÉS: Az óriáspókok: A játékban van néhány melléküldetéses sárkányméretű nyolclábú. Nos ezek méreggolyót lőnek, ami olyan erős, mint a sárkánytűz, de általában a csápjaival csattog. A méreglabdára bug NEM érvényes, úgyhogy miután a segítőtársait kiosztottuk, belekell vágni egyet, majd elszaladni, aztán megint egyet, aztán megint elszaladni.

Az ellen: Mindenféle furcsaság. Vannak köztük koboldok, orkok, az ellenséges báróság közkatoái, rablók, mágusok, ogrék, óriások, víz-és méregköpők,szellemek, csontik, zombik, trollok,pókok, sötét, és jégelfek, disznók, farkasok, minotauruszok, medvék, hárpiák, szárnyas gyíkok, démonok, és hogy az igazán furcsa lények közül is mondjak egyet barlangi halak(nem vicc).

A magyarítás: a www.magyaritasok.hu -n találtam, de ez csak a régi(nem dvd-s) plus, és az original kiadáshoz jó, tehát olyat nem lehet kapni. Más verziók(dvd-s plus, underwold, gold, gamestar) esetében nem magyarítja le. Ha valaki tud szinkronos verziót, vagy olyat ami gold verzióval is kompatibilis, feltétlenül szóljon!

A világ: Ancaria világa eléggé nagy méretű. Játszhatsz mindenféle tájon: erdőn, mezőn, hegyekben, városokban, falvakban, mocsarakban, sivatagban, havas tájon, de még lávafolyók között is. Minden tájnak megvan a maga szörnyvilága.

A városok és falvak: Rengeteg van belőlük. Ancaria háom báróságra van osztva: a Valorianok(vezérük: Valor herceg, székhelye: Bátorkő kastély, jók), a mascarellianok( vezérük: Vilya bárónő, Székhelyük: mascarell, jók) és a DeMordelyanok(vezérük: DeMordely báró, székhely: Varjúszikla vár, gonoszok.) A Valorian területekben van a Dúc megye, Sírbátor, Sövenyes,Bátorkő kastély, Széphalom, Bátorfal stb. Mascarellianok nem nagy urak. Övék mindössze 4 település: Florentina, Mascarell, Porto Draco és Tündér, Átkelő. DeMordelyan terület a Jégszurdok hágó és az ottani falu(a nevére csak angolul emlékszem: Slater's Grave) Varjúszikla vár, Erdőrét, Farkasvölgy stb. külterületből sok van: A szeráfmonostor, Uruk,Khorad'nur,Shaddar'nur,Zhurag'nur. A láprészben elég sok falu van+ fátyolvölgy kastély. A faluk közül pár: Magasláp, Busmocsár, Drakenden, Mór(e)kút, de van egy sírrabló és egy kobold falu is.

Az Npc-k. Van 2 városlakó npc. Az egyik fajta az átlagos, ezek mondhatnak, vmi érdekeset, vagy ha katonák, a közeli ellenséget kiosztják. A másik csak egyvalamit mond.
Van 4 fajta boltos npc. A kereskedőnel tudsz vásárolni ill. eladni cuccokat, a lóárusnál vehetsz ill. eladhatsz lovat, a kovácsmesternél a megerősíthető cuccokat tudod megerősíteni(bolti erősítéssel, nem neked való képesség dobozokkal, gyűrűkkel, amulettekel, csontvázkoponyákkal.), végezetül a kombó mesternél a képességeid kombinálhatod.Ill 2 küldi npc, 1 a mellékszállakra, 1 a főszálra.
 

Hamarosan megérkezik a Sacred videója, méghamarabb a bemutató kisfilm.
Remélem tecceni fog.

SZIASZTOK!

Szólj hozzá!

Címkék: blog pc bizarr vicces gond ! rpg jatekok hormarcall

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokmarcall.blog.hu/api/trackback/id/tr12554696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása